Hirdetés

Monitor is került az E-Blue számítógépházába



|

Régi-új megközelítéssel tennék lehetővé a gamer all-in-one gépek építését.

Hirdetés

Az all-in-one kialakítású számítógépek ugyan trendik és helytakarékosak, azonban az igazán komoly tűzerőt biztosító modelleket elképesztő összegekért árulják a gyártók. Hab a tortán, hogy az esetek döntő többségében nem modernizálhatóak a gépek, legfeljebb a memória bővítésére és a háttértár lecserélésére biztosítanak lehetőséget, processzort és grafikus alrendszert nem cserélhetnek bennük a vásárlók.


Hirdetés


A TechPowerUp tudósítója rátalált még a CES-en az E-Blue standjára, amely a SCION-32 termékével az AiO gépek fenti problémáit kívánja megoldani. Egy olyan számítógépházról van szó, amelynek az elülső részébe integráltak egy monitort, a hátsó tartórészébe pedig ugyanúgy szabadon beépíthetőek a szokásos PC komponensek, mint bármelyik (kisebb) házba. A termék micro-ATX és mini-ITX alaplapokat fogad, sajnos a videokártya maximum méretéről nincs információ. Egyedi hűtés is található a házrészben, bekapcsolt állapotban két csendes ventilátor próbálja "átfújni" hardvereknek otthont adó teret.



Az E-Blue SCION-32 modellbe 32 hüvelykes és 2560×1440 pixeles kijelző került, a AiO számítógépház ismeretlen áron az idei első negyedévben kerül majd piacra. Biztosan nem lesz olcsó, remélhetően a vállalat készít majd kisebb képátlójú, 1080p felbontású panellel szerelt modelleket is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.