Hirdetés

Nagyon vékony lett a Dell új monitora



|

A 27 Ultrathin az eddigi legvékonyabb monitorok egyike, ráadásul a kávája is nagyon kicsi.

Hirdetés

A Dell sincs híján az újdonságoknak az idei CES-en: az egyik érdekessége a 27 Ultrathin, amely az eddigi legvékonyabb monitorok egyike. 

Hirdetés

A képernyő hardverelemei ráadásul nem is a kijelző mögött találhatóak, hanem a talpban - ettől pedig egy minden-egyben PC-re hasonlít. 

A 27 hüvelykes kijelző QHD-s (2560 x 1440) felbontással dolgozik, és támogatja a HDR funkciót is - bár ez a HDR a Dell szerint eltér a 4K-s tévéknél használttól. 

A legtöbb monitorhoz képest ez azonban magasabb kontrasztot és több színt támogat, több mint 99 százalékos sRGB-lefedettséggel. 

A helyszíni beszámolók alapján a monitor nem csak élénk színeket kínál, de bármilyen szögből nézve gyönyörű, a vékony káva pedig az XPS laptopokat idézi. A 27 Ultrathin USB-C, HDMI 2.0 és jack portokat tartogat, március 23-tól pedig 700 dollárért lesz hazavihető. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.