Hirdetés

Nagyra nőtt a Chuwi Hi13 táblagép



|

A 13,5 hüvelykes tablet 3000 x 2000-es felbontást használ, és Windows 10-et futtat.

Hirdetés

A novemberi kedvcsináló után a CES-en hivatalosan is elstartolt a kínai Chuwi legújabb táblagépe, a Hi13. 

Hirdetés

Belül az Intel Apollo Lake processzora, pontosan a Celeron N3450 kapott helyet, 4 GB RAM, 64 GB tárhely mellett. A 13,5 hüvelykes gép 3000 x 2000-es felbontással dolgozik, és Windows 10 operációs rendszert futtat. 

A tábla egyben hibrid is, ugyanis rendelkezik lecsatolható billentyűzettel, amelynek hála notebookként is megállja a helyét. Digitális toll is van hozzá, amivel írni és rajzolni lehet. 

Az USB-C-t támogató tablet tulajdonképpen a Surface Book egyik alternatívája lett. 

Bár a Surface Bookhoz elérhető Core i7-es CPU és az NVIDIA grafika teljesítményéhez képest a Chuwi messze elmarad, azért a Hi13 még így is lekörözi a többi kínai hibridet, amelyek általában Cherry Trail CPU-ra építenek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.