Hirdetés

Olcsó lesz a WD Black PCIe SSD



|

Az M.2 PCIe SSD-k piacán az olcsóbb kategóriát hódítaná meg a Western Digital.

Hirdetés

A Western Digital bemutatta a WD Black PCIe SSD-t, a márka első PCIe SSD-jét, amit már a fogyasztói piacra szán. Azon belül is az M.2 PCIe SSD-k olcsóbb kategóriáját hódítaná meg a cég, vagyis a hangsúly nem a csúcsteljesítményen van. 

Hirdetés

A meghajtó 256 és 512 GB-os kapacitásokban érhető el, 109 és 199,99 dolláros vételárak mellett. Ezzel az Intel 600p-t leszámítva minden jelenlegi M.2 PCIe SSD-nél olcsóbb. 

A WD Black a PCIe 3.0 x4 NVMe felületet használja, a szekvenciális olvasási sebesség mindkét kapacitásnál 2050 MB per másodperc. A kisebb meghajtó 700, a nagyobb 800 MB per másodperces szekvenciális írási sebességet tud felmutatni. 

A másodpercenkénti I/O-műveletek száma 170K, illetve 130/134K. A 8,25 wattos maximum fogyasztás tétlen állapotban 5,5 mW. A meghajtók az élettartamuk alatt 80 és 160 TB adat írását viselik el, mindehhez 5 év garancia és egy 1,75 millió órás beígért üzemidő társul. A melegedés miatti korlát valamivel hamarabb léphet életbe, ugyanis a működési hőmérséklet maximuma 70 Celsius-fok. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.