Hirdetés

Őrült sebességet hoznak a G.Skill DDR4-es memóriái



|

Extrém teljesítményt kínál a Trident Z széria, amely az Intel Kaby Lake processzoraival és Z270-es lapkakészletével is kompatibilis.

Hirdetés

A G.Skill is felkészült az Intel Kaby Lake processzoraira és a Z270-es lapkakészletre építő új alaplapokra - ennek jegyében extrém teljesítményt kínál a Trident Z széria. 

Hirdetés

A G.Skill fokozta a 2 x 8 GB-os és a 4 x 8 GB-os kitjeinek a sebességét: az előbbi 4266 MHz-en ketyeg, CL19-19-19-39-es időzítésekkel, míg az utóbbi 4133 MHz-en, CL19-21-21-41-es időzítésekkel. 

Bár a magas órajelű kitek gyakran időzítésben gyengébbek, továbbá a megnövelt kapacitás nem biztos, hogy megemelt frekvenciával jár; a G.Skill mérnökei a 16 és a 32 GB-os csomagoknál is megoldották a feladatot. Az eredményeket az ASUS ROG Maximus IX Apex és Maximus IX Formula alaplapjaival, továbbá az Intel Core i7-7700K és Core i5-7600K processzoraival hitelesítették. 

A Kaby Lake startjával egyébként a DDR4-es Trident Z memóriák egyenesen 8 világrekordot is megdöntöttek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.