Hirdetés

Új technológiákkal kedvez a gamereknek a Roccat



|

Az Owl-Eye szenzor nagy pontossággal érzékeli az egér mozgásait, de billentyűzetes áttörést is elért a gyártó.

Hirdetés

A Roccat több új egerében is felhasználta a 3361-es szériás Pixart optikai szenzort, vagyis a módosítások után véglegesített Owl-Eye-t. 

Hirdetés

Ez gyakorlatilag 1:1-es arányú pontossággal mutatja a képernyőn az egérmozgásokat, ezért mindennél természetesebb irányítást tesz lehetővé. 

A Roccat Leadr a világ első olyan vezeték nélküli egerének ígérkezik, ami valódi zsinóros teljesítményt ígér. A nullás válaszidő és a folyamatos követés mellett töltődokk is jellemzi. 

Szintén Owl-Eye-t kapott a Kone EMP, amely a Kone XTD remek ergonomikus külsejét kombinálja az újdonsággal. A Kone Pure 2017 eközben a keskenyebb kezekhez készült, és mindössze 88 grammos.

Az egereket az új Isku+ Force FX billentyűzettel kísérte a Roccat. Ez ugyan egy gumiharangos billentyűzet, ugyanakkor a QWEASD gombok alá egy speciális kémiai réteget helyeztek el, amelynek hála nyomásérzékeny bemeneti felületet kapunk.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.