Hirdetés

Videón a CES-en demózott AMD Vega videokártya



|

Még egy USB 3.0 kapu is található rajta, a végleges terméken nem lesz ilyen.

Hirdetés

A LinusTechTips idei CES-es közvetítését az AMD szponzorálta, amelynek keretében a közismert youtubernek lehetősége nyílt mások elől elzárt dolgokat is megtekintenie a vállalat standján, konkrétan belekukkanthatott a csúcs AMD Ryzen processzort és Vega grafikus architektúrát egy füst alatt demonstráló PC-be. Arról a demógépről van szó, amelyiken 4K felbontásban és Ultra beállítások mellett 60+ FPS-sel futott a DOOM.


Hirdetés


Ennyiben ki is merült az exkluzív lehetőség, végső soron Linus sem kapott (vagy hozhatott nyilvánosságra) olyan információkat, amelyekről nem beszéltek az AMD illetékesei. Ettől függetlenül érdemes megtekinteni a lenti videót, ugyanis a Vega chipkészletes videokártya egy aránylag korainak mondható mérnöki mintapéldány, így található a hátulján egy néhány hüvelykes toldalék NYÁK, rajta egy USB 3.0 kapuval. Raja Koduri magyarázata szerint debuggolásra használják a mérnökök ezt a furcsa "kinövést", a fogyasztói piacra kerülő végleges kártyán persze nem lesz rajta. Ezen felül a külső tápcsatlakozókat letakarták egy szövettel, ugyanis nem végleges termékről van szó; jobbnak tartották, ha nem derül fény a mérnöki példány fogyasztására.



(Forrás: WCCFTech)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.