Hirdetés

Videón a következő billentyűzetes BlackBerry



|

A TCL egy 4 másodperces videón villantotta meg a következő BlackBerryt, ami rövidesen bemutatkozik.

Hirdetés

Steve Cistulli, a TCL Communication elnöke egy olyan tweetet tett közzé, amelyben egy négy másodperces videó látható. Ebben a következő, billentyűzetes BlackBerry szerepel. 

Hirdetés

A BlackBerry és a TCL megállapodása után a TCL tervezi, gyártja, reklámozza, forgalmazza és támogatja a jövőben a BlackBerry márkájú okostelefonokat. 

Cistulli az új készüléket már a múlt hónapban is említette, akkor egy régi Remington írógéppel utalt rá. A mostani videóval már biztos, hogy kiváló fizikai billentyűzetre számíthatunk. 

Az új készülék a TCL saját médiaeseményén mutatkozik be a CES-en. A fizikai billentyűzetet 4,5 hüvelykes kijelző, Snapdragon 625-ös processzor, Adreno 506-os GPU, 3 GB RAM és 32 GB tárhely kísérhetik, egy 3400 mAh-s akkuval és ujjlenyomat-olvasóval. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.