Hirdetés

Villantós az AZIO retró klaviatúrája



|

A legtöbb gamer billentyűzet még kivilágítva sem ennyire feltűnő.

Hirdetés

Péntek estére a legtöbb nagy és közismert gyártó már ellőtte a puskaporát a CES-en, így a Las Vegas-ba eljutott tudósítóknak végre jut idejük a kisebb gyártók standjai körüli ólálkodásra. A TechPowerUp egyik kollégája most felfedezte a 2009 óta billentyűzetek tervezésével foglalkozó AZIO nevű céget, a vállalat legérdekesebb megoldásának az MK Retro 2 modell bizonyult.


Hirdetés


A klaviatúrához a régi írógépek adták az ihletet, amely remekül lejön a dizájnon, ránézésre az 50-60-as évek sci-fi víziója jutott elsőként az eszünkbe. A felső borítás és a gombok alapvetően matt műanyagok, míg a szegélyek rozsdamentes acélból készültek. A gombok alatt Kailh Blue mechanikus kapcsolók találhatóak, a számítógépekhez egy strapabíró burkolatú USB kábellel csatlakoztatható a billentyűzet.


Megemlítendő, hogy a hardver elődjét saját márkanévre átcímkézve a Nanoxia is árulja. Az AZIO nem árulta el, hogy az új változat mikor és mennyiért kerül majd piacra.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.