Hirdetés

VR-headsettel trollkodta szét a CES-t a Tinder



|

A rendezvény legmókásabb bemutatóját egyértelműen a Tindernek köszönhetjük.

Hirdetés

A Tinder háza táján jelenleg abszolút nincs ok panaszra, legutóbb éppen arról számoltak be, hogy fizetős felhasználóik száma meghaladta az 1 milliót. A párkereső applikáció mottója szerint idegeneket köt össze egymással, a CES-en pedig egy érdekes jövőképet vázoltak fel, az ismerkedést a virtuális valóságban.

Hirdetés

A Tinder VR nagyjából úgy néz ki, mintha két hagyományos headsetet összeragasztottak volna. A meghívott újságírókat párokra osztották, akik az eszköz két végén állva nézhették… egymás szemét. A cég szerint ez bizony pontosan megfelel az autentikus Tinder-élménynek: valós emberek valós élményeket élhetnek át együtt, természetesen kölcsönös beleegyezésen alapulva.

Mielőtt még a jelenlévők tényleg elhitték volna, hogy teljesen elment a Tinder vezetőségének esze, Jonathan Badeen alapító megnyugtatott mindenkit, hogy pusztán trollkodás volt a bemutató és a fentebb látható videó is. Ennek ellenére sietett leszögezni, hogy a VR valóban gyökeresen megváltoztathatja a hagyományos párkeresési szokásokat, akár már 2-5 éven belül.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.