Hirdetés

4K-s gamer monitor az ASUS műhelyéből



|

A gyártó szokása szerint gyorsan reagál az eseményekre.

Hirdetés

Megfelelő felbontású és minőségű tartalmak híján a televíziók esetében valószínűleg nem mostanában válik megszokottá a 4K – sajtós zsargonban Ultra HD – felbontás, ám szerencsére a valós időben renderelt játékoknál nem áll fenn a probléma, így tehetősebb gamer körökben hamarosan megindulhat a 3840×2160 képpontos monitorok iránti hajsza.


Az ASUS talán nem meglepő módon az elsők közt állt elő ilyen felbontású megjelenítővel, a LED-es háttérvilágítású, a 31,5 colos IGZO panellel szerelt PQ321-et elsőként a jövő héten megrendezésre kerülő Computexen lehet majd megcsodálni. Az Egyesült Államokban június végén piacra kerülő monitor várható áráról egyelőre nincs hivatalos információi, ám viszonyítási alapul a Sharp nagyon hasonló PN-K321 monitora 5500 dolláros árcédulát kapott az év elején.


További ismert specifikációk: 140 PPI-s pixelsűrűség, 176 fokos betekintési szögek, 350 cd/m2 fényerő, 8 milliszekundumos válaszidő, DisplayPort, 2× HDMI, USB hub, 2× audio jack, beépített sztereó hangszórópár.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.