Hirdetés

4K-s óriásmonitor a ViewSonic-tól



|

A 35,5 hüvelykes behemót LED-es háttérvilágítást kapott.

Hirdetés

A Full HD-s felbontást megszégyenítő kijelzők általában nagy HDTV-k, és nem kompakt monitorok. A ViewSonic azonban most az utóbbiból készített egyet, méghozzá egy olyat, amely a 4K-s felbontást is támogatja.

 

A VP3280-LED vélhetően üzleti vagy professzionális környezetben mutatja majd meg a valódi előnyeit. A monitor natív felbontása 3840 x 2160 pixel, az ára pedig több ezer dollár lesz majd. A 35,5 hüvelykes panellel rendelkező kijelző LED-es háttérvilágítást kapott, összesen pedig 6 millió pixelt képes megjeleníteni.

 

Az 1,07 milliárd színt támogató monitor tökéletes lehet fotókkal és videókkal kapcsolatos munkák esetén. A 4K-s kép megjelenítéséhez két dual-link DVI kábelre van szükség. Az idei Computex-en kiállított, és vélhetően még az idén érkező ViewSonic VP3280-LED a későbbiekben a tervek szerint 8K-s felbontású panelt is kap.

 

Képforrás: Engadget
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.