Hirdetés

ASUS: Forma-1 plusz grafikus kártya



|

A Computex 2009 kiállításon érdekes "grafikus versenyautó" bukkant fel.

Hirdetés

A gyors autók világa sosem állt távol az ASUS-tól (lásd Lambo noteszgép és PDA), így különösebben nem is lepődtünk meg azon, hogy Forma-1-es autó dizájnú videokártyát mutattak be.

0604_asus_eah4770_formula.jpg


A Formula sorozatba tartozó kártyák jelenleg ATI GPU-k köré épülnek, egész pontosan 4890-es és 4770-es Radeonnal szerelt változatokat vásárolhatunk majd meg. Legfontosabb jellemzőjük a speciális hűtőrendszer, amely egy F-1 autó formatervét idézi, és ami a gyártó állítása szerint 7%-al jobb légáramlást biztosít az eddigiekhez képest. Állítólag a hűtőborda felülete is különleges kezelést kapott, ami megint 14%-ot javít a hőleadáson, és a levegőt mozgató ventilátort szigetelték a por ellen. Mindezek segítségével a cég állítása szerint harmadával jobb hűtést és 30 százalékkal alacsonyabb zajszintet sikerült elérniük.

0604_asus_eah4890_formula.jpg

 

Kíváncsi további Computex 2009 hírekre? Kattintson:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.