Hirdetés

Moxbii Metearmor: egyben marad a mobilod kijelzője



|

Becsapódás hatására sem törik el a Metearmor kijelzővédő.

Hirdetés

Elég csak körbenézni egy nyilvános helyen, és teljesen biztos, hogy az emberek többsége valamilyen bebújtatós tokban vagy bumperben tartja majd az okostelefonját. Bár ezek sokszor nem szépek - sőt, néha egyenesen rondák -, és meg is vastagítják a sokszor gondosan laposra tervezett eszközt, általában elengedhetetlen védelmi vonalat jelentenek a véletlen balesetekkel, leesésekkel, ütődésekkel szemben. 

Hirdetés

Mindez a mai okostelefonok egyik nagy hibáját is jelenti, hiszen a drága készülékek védelme érdekében tokra van szükségünk. Természetesen érzékeny terület a kijelző is, amelyet egyik oldalról védenek az olyan speciális megoldások, mint a Gorilla Glass újabb és újabb generációi. Egy kijelzővédő fólia az apróbb karcok és maszatok ellen is jelenthet plusz segítséget, azonban komolyabb becsapódást vagy ütődést nem tompít. 

 

Metearmor

Mit lehet tenni? A Computexen is jelen lévő Moxbii kijelzővédőkre specializálódott, és a Metearmorral oldaná meg a kérdést. Ez egy olyan edzett üveg, amely becsapódáskor sem törik össze. 

 

Jól bírja a strapát

 

Az edzett üveg kijelzővédők különlegessége az, hogy nagyon hatékony munkát végeznek a karcok távol tartásában, azonban ha véletlenül elejtjük a telefont, akkor ezek egyből el is törnek. A Moxbii megoldása ugyanolyan keménységű, azonban nem törik össze egy ilyen véletlen balesetben sem. 

Mi a titok? A gyártó egy másfajta alapanyagot használt, ami az üvegszálak és a műanyag speciális keveréke. Amellett, hogy nem törik, akár 750 grammos erőnek is ellen tud állni egy 9H-s ceruzától. Az üveg kijelzővédőknél egyébként ez a szabvány. 

 

 

A Moxbii azokra is gondolt, akik nem csak strapabíróbbá, de szebbé is szeretnék tenni a készüléküket. A kijelzővédő különleges, dizájnos mintákkal is kérhető, ilyenkor pedig igen trendi készülékházat eredményez. A cég 20 dollárért tervezi értékesíteni a képernyővédőket, de egyelőre még nem kaphatóak. Az érdeklődés felcsigázásához a jövő hónapban egy Kickstarter-kampányt is bevet a Moxbii. 

 

A ti okostelefonotokon van kijelzővédő fólia vagy valamilyen tok? Ejtettétek már el? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.