Hirdetés

A Computexen debütál a Haswell



|

Megkezdődött a visszaszámlálás az Intel új processzorainak megérkezéséig.

Hirdetés

Az Intel hivatalosan is megerősítette, hogy az idei Computexen, egészen pontosan június 3-án debütál a Haswell processzorsorozata. Ezzel együtt persze asztali gépek, notebookok, hibridek és tabletek is várhatóak lesznek. 

A negyedik generációs Intel Core processzorcsalád érkezésének az időpontját érdekes módon az Intel nanoszekundumokban tartja számon.  

A Haswell leginkább a jobb akkumulátoros élettartam és a fejlődő grafikus teljesítménye miatt érdekes, és jelentősen képes lehet majd kitolni a notebookok üzemidejét. Az elsőként érkező CPU-k várhatóan olyan négymagosak lesznek, amelyeket felsőkategóriás noteszgépekhez szánnak. A belépőmodellekre körülbelül őszig kell várni. 

Érdemes megemlíteni, hogy az elemzők szerint az idei évben valószínűleg gyenge lesz a Haswell a piacon: az előrejelzések azt mutatják, hogy az új processzorok az asztali eladásokat tekintve még a piac ötödét sem fedik majd le az idei évben.  


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.