Hirdetés

A HDD hot-swap lesz az új trend a házaknál?



|

Váratlanul két gyártó is bejelentett egy-egy ilyen ATX kuckót.

Hirdetés

A házilag épített számítógépek esetében sokáig nagy divat volt a HDD rack használata. A házak 3,5 hüvelykes bővítőhelyeire beszerelt egységek egyszerűvé tették a nagy mennyiségű adat archiválását és hordozását, a fiók mélyében lapuló régi meghajtók könnyű hasznosítását. A nagy kapacitású HDD-k, a hordozható merevlemezek és pendrive-ok megfizethetővé válásával csendben eltűntek a rackek, ám némileg módosított formában most talán visszatérhet a szisztéma.

Hirdetés


A TechPowerUp computexes tudósítója a Nanoxia és Rosewill standján is kiszúrt egy-egy olyan számítógépházat, amelyek könnyen hozzáférhető meghajtórackeket kínálnak a vásárlóknak. A HDD / SSD tárolórekeszek mindkettő esetében a ház előlapjának alsó részéről érhetőek el, az előlapi hűtőventilátor helyén találhatóak. A meghajtók lepattintható takarólappal fedhetőek el a kíváncsi tekintetek elől.


Nanoxia Basic 1


A képek alapján a Nanoxia Basic 1 és Rosewill Himars ATX házak nagyon hasonló belső felépítéssel rendelkeznek, mindkettő alsó tápos. A nagy különbség, hogy a Nanoxia előlapi rackje maximum öt darab 2,5 hüvelykes meghajtót fogad, míg a rivális termék elejébe három darab 3,5 hüvelykes meghajtót szerelhetnek a vásárlók.


Rosewill Himars


A termékek várható áráról és megjelenési idejéről nincs információ. Annyi biztos, hogy a gyártóik belépőkategóirás gamer házakként hivatkoznak rájuk, így feltehetően nem lesznek túlságosan drágák.


(Forrás: TechPowerUp 1 / 2)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.