Hirdetés

Android emulátor jár az ASUS gépek mellé



|

A tajvaniak ügyfelei hat hónapig ingyen használhatják a BlueStacks fizetős változatát.

Hirdetés

Az ASUS mai computexes sajtókonferenciája előtt bejelentette, hogy az elkövetkező időszakban az újonnan értékesítésre kerülőek mellett 30 millió már kiszállított asztali és hordozható számítógépére is letölthető lesz a jelenleg még bétázó, de elvileg napokon belül hivatalosan is stabillá váló Android emulátor.


Első végleges buildjének kiadása után a BlueStacks két verzióban lesz elérhető: a mindenki számára ingyenes változattal körülbelül 50 androidos alkalmazás válik futtathatóvá a Windows-os eszközökön, míg a fizetős kiadásra beruházók közel félmilliós választékból csemegézhetnek majd.


Az információk alapján az BlueStacks kimondottan ASUS eszközöket birtoklók számára készített kiadása az ASUS@Vibe segédprogram segítségével lesz telepíthető, és hat hónapon keresztül működik majd teljes verziósként. Az időszak lejárta után természetesen egy pontosan még nem ismert összegért újból elő lehet majd fizetni rá, enélkül szimpla ingyenes változattá degradálódik az installáció.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.