Hirdetés

ASUS: androidos tabletből Windows 8-as egybegép



|

Újabb hajmeresztő hibrid termékkel álltak elő a tajvaniak.

Hirdetés

Az idei Computexen rengeteg érdekes termékkel állt elő az ASUS, a leginkább figyelemre méltóakkal (a Windows 8-as tabletekről szóló írásunk itt található, míg dupla kijelzős Tachi ultrabook ismertetője pedig ide kattintva olvasható el) foglalkozó hírsorozatunkat a Transformer All-In-One-nal zárnánk.


A fenti képre pillantva az eszköz elsőre egy Windows 8-at futtató egybegépnek tűnik, ám valójában részből áll: a dokkolóegység önmagában egy Intel processzoros számítógép, míg a 18,4 colos „kijelző” egy különálló, Android 4.0 operációs rendszert futtató táblagép.


Dokkolt állapotban elméletileg mindkét operációs rendszer használható, így az Androidra való átváltáshoz nem muszáj kipattintani a helyéről a táblagépet, ám ha mégis emellett döntene a felhasználó, akkor távoli asztali kapcsolattal elérhető marad a dokk hardverén futó Windows 8 is.


Sajnos a Transformer AiO specifikációit egyelőre sűrű homály fedi, ezen felül a kereskedelmi forgalomba kerülésének részleteiről sem kívántak még konkrétumokat mondani az ASUS illetékesei.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.