Hirdetés

Computex 2009: minibillentyűzet kényelmeseknek



|

Az E-Lead találóan Lazy (lusta) Pad-nak keresztelte billentyűzetét .

Hirdetés

A Los Angelesi játékexpo egyik fő témája ugyanis az irányítás. A Microsoft már bemutatta az irányító nélküli, mozdulat/hang alapú vezérlési koncepcióját, és az Xbox Live funkcióbővülése (Twitter, Facebook, Last.fm) is felvetette a kérdést: mi lesz a szövegbevitellel?

20090603-lazy-billentyuzet-computex-2009.jpg


A teljesen virtuális, vetített billentyűzet tökéletesítéséig erre remek választ ad a Lazy Pad, amely 13 x 8 cm területen közel teljes értékű billentyűzetet ad, ami egyetlen ujjmozdulattal átállítható egér, vagy érintőképernyő módba. A készülék ötletes és ígéretes, ám egyelőre két komoly hiányossága is akad. Egyrészt még csak PC-hez használható, másrészt igazán kényelmes, Bluetooth változatának működési ideje egy feltöltéssel mindössze 3-4 óra.

Kíváncsi további Computex 2009 hírekre? Kattintson:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.