Hirdetés

Computex 2009: Nyomul a Windows 7



|

A Microsoft a Computexet a Windows 7 népszerűsítésére használja fel.

Hirdetés

A Microsoft a Windows Makes Life Simpler, azaz a Windows egyszerűbbé teszi a mindennapokat címmel nyitóelőadást tart majd készülő operációs rendszeréről. Ám talán ennél is fontosabb, hogy a redmondi vállalat több mint egy tucat partnere olyan gépeket is ki fog állítani, amelyeken Windows 7 fut, így szinte lehetetlen lesz a pavilonokban úgy sétálni, hogy a Windows 7-tel ne futnánk össze. A gyártók közül a listán az ASUS, az MSI, az Acer, a Dell, a HP és a Lenovo is szerepel, így minden bizonnyal Windows 7-es notebookot, netbookot, asztali PC-t és nettopot is láthatunk majd.

20090602-win7-computex-1.jpg


A Windows 7 tulajdonságai közül az egyik legnagyobb érdeklődésre az érintőképernyő tarthat számot. A Microsoft épp a napokban adta ki a Touch Pack for Windows elnevezésű csomagját, amely néhány játék segítségével azt igyekszik bemutatni a fejlesztőknek, hogy a Win 7 milyen lehetőséget tartogat e téren. Az ASUS, az MSI és a HP bemutatásra kerülő termékei között biztosan lesznek érintőképernyővel szerelt gépek…

20090602-win7-computex-2.jpg

20090602-win7-computex-3.jpg
 

Kíváncsi további Computex 2009 hírekre? Kattintson:
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.