Hirdetés

Felsőkategóriás egérrel készül a GeIL



|

A memóriáiról közismert GeIL kétféle szenzorral látta el a játékosoknak szánt egeret.

Hirdetés

A memóriáiról közismert GeIL úgy döntött, itt az ideje más szegmensben is nyitni - a gyártó egy felsőkategóriás egérrel készült, a játékosok számára. Az EpicGear Meduza kétféle szenzorral is képes dolgozni: optikaival és lézerrel. A "rágcsálót" nem a csúcskategóriába kívánták helyezni, azonban tudása és ára miatt még így is felsőkategóriás.

 

A fekete-piros színvilágban készített egér követi a mai divatot, ami a külsőt és a színeket illeti. A 30G-s gyorsulásra képes egér úgynevezett Hybrid Dual Sensor Technology móddal tud váltani az optikai és a lézeres szenzorok között. HDTS módban az érzékenység 3600 dpi, lézerre váltva ez már 6000+ dpi.

 

A 32 bites ARM Cortex-M3 processzorral felvértezett periféria 1000 Hz-es polling rátával, 7 programozható gombbal, 5 profillal, és testreszabható LED-ekkel is rendelkezik. A GeIL EpicGear Meduza egere az idei Computex kiállításon is látható lesz. A piacra az idei harmadik negyedévben érkezik, 80 dolláros áron.

 

Képforrás: VR-Zone

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.