Hirdetés

Gigabyte MIB: nem Men In Black, hanem PC



|

A Computex 2009 kiállításon egy érdekes Gigabyte konfigurációba botlottunk.

Hirdetés

Bár a desktopok eladásai haldokolnak, a Gigabyte mégis kiállított egy ilyen konfigurációt, amelynek láttán valószínűleg sok más gyártó a fejéhez kap: hát én miért nem gondoltam erre?

0604_gigabyte_mib.jpg
 


Az egyelőre inkább csak bemutatódarabként létező kreálmány egy kutyaközönséges fekvő ház, benne egy nettop konfiggal (GA-GC230D: N230-as Atom CPU-val és Intel GMA950-es VGA-val, meg persze Gigabyte alaplappal), egy speciális kiegészítővel: tetejére egy VESA szabványos monitorállványt integráltak, amely viszonylag széles mozgáslehetőséget biztosít a rászerelt kijelzőnek. Másik érdekessége, hogy a beépített HDD-fiókban lévő 2,5”-es merevlemez egy gombnyomásra kivehető, és külső USB-s meghajtóként használható.


A kijelző nyilván szabadon választható, a kiállított modell azonban a jelenlegi trendeknek megfelelően az E.Touch-féle X213HW volt, amely multitouch-képes érintőképernyő. Főbb tulajdonságai: 300 cd/m² fényerő, 3000:1-es kontraszt és 5 ms-os válaszidő.


Kíváncsi további Computex 2009 hírekre? Kattintson:
 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.