Hirdetés

Hatalmas kijelzőt kapott az új Eee PC



|

Az Asus e héten bemutatásra kerülő újdonsága szokatlanul nagy kijelzőt kapott.

Hirdetés

Az Asus legújabb netbookja Eee PC 1101HA néven kerül a boltokba majd. Az Eee termékcsalád új tagja a Computex 2009-en mutatkozik be hivatalosan. Az Eee PC 1101HA netbook érdekessége az ebben a kategóriában szokatlanul nagy, 11,6 hüvelykes LCD kijelző, amely 1366x768 pixel megjelenítésére képes. A gyártó információi szerint a hatcellás 2220 vagy 2800 mAh-s akkumulátor akár 11 órán át is képes működni egyetlen feltöltéssel, ez bőven több mint meglepő, rendkívül jó értéknek mondható.

 

asus-1101ha-netbook-computex.jpg

 

Az Eee PC 1101HA lelkét választhatóan egy Intel Atom Z520 vagy egy Z530 adja, amelyhez egy gigabájt memória tartozik. Tárhelyről egy 160 gigabájtos merevlemez gondoskodik, de nem maradhatott ki a három USB csatlakozó, a beépített kártyaolvasó sem. Fontos megemlíteni, hogy a billentyűzet rendkívül kényelmes és felhasználóbarát, ráadásul elnyerte a neves Red Dot dizájndíjat. Amint megérkeznek a 1101HA-ról az első élőképek, rögvest megosztjuk olvasóinkkal.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.