Hirdetés

Ingyenes LGA2011-es kitek a Noctuától



|

A Noctua ingyen csomaggal kedveskedik minden korábbi vásárlójának.

Hirdetés

Ritka, amikor a cégek teljesen ingyen kínálnak valamit - a Noctua azonban bejelentette, hogy a Computex-en is kiállított SecuFirm 2-alapú rögzítőcsomagot, amely az LGA2011-es foglalatot támogatja; ingyenesen bocsátja azon vásárlói részére, akik 2005. után bármilyen processzorhűtőt vásároltak tőlük.

 

Az ingyenes frissítéshez csupán a vásárlást igazoló számlára van szükség. Ha ez elveszett, akkor rendes áron vásárolható meg a kiegészítő a már meglévő CPU-hűtőhöz. Nem ez az első alkalom, amikor a Noctua ingyenes frissítést kínál felhasználóinak: 2008-ban ugyanígy tettek, akkor az LGA1366-os socket váltotta az LGA775-öst.

 

Az LGA2011-es foglalat az idei negyedik negyedévben debütál, az Intel X79-es lapkakészletével és az első Sandy Bridge-E processzorokkal. A fogyasztói piacon idén összesen három új ilyen processzorral lehet majd találkozni, két hat- és egy négymagos modellel.

 

Képforrás: TechPowerUp.com

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.