Hirdetés

Lua - játékos egér a Roccattől



|

A Roccat klasszikus, "újra feltalált" háromgombos egérrel csábítja a játékosokat.

Hirdetés

A német Roccat az idei Computex-en és az E3-on is bemutatja egyik legújabb egerét, a Luát, amely a klasszikus háromgombos egér "újra feltalált" formájában igyekszik elcsábítani a játékosokat. A Pro Optic R2 szenzor 7 DPI-beállítást engedélyez 250-től 2000-ig, így stílusra szabhatóak a beállítások (ehhez külön váltógomb is helyet kapott a periférián).

 

A Lua egy precíz, 2D-s scrollgombot is kínál, ami az ígéretek szerint nagyon pontos görgetési érzetet biztosít, és rögzíti az egyes fokozatokat, így véletlen sem görgetnek majd tovább a játékosok például egy FPS-ben. A V-alakú kialakításnak hála jobb-és balkezesek egyaránt használhatják az izzadtságnak ellenálló oldalpanelekkel ellátott egeret.

 

A Razer megoldásához hasonlóan a Roccat is egy kékben, változóan derengő logót helyezett a "rágcsálóra". A gyártó ígérete szerint a prémiumkategóriás modell hosszú ideig lesz képes szolgálni a felhasználókat. A Lua júliusban vagy augusztusban kerül a boltokba, ajánlott végfelhasználói ára 29,99 euró.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.