Hirdetés

Milyen trendek uralták a Computex 2023-at?



|

Összeszedtük, mire fogunk emlékezni a jövőben is a 2023-as Computex kapcsán.

Hirdetés

Az elmúlt napokban, hetekben nem kevés cikket olvashattatok a Computex 2023 kapcsán, most pedig eljött az ideje, hogy ha már úgyis kint voltunk a helyszínen, egy összefoglalóban prezentáljuk nektek, miért is maradhat emlékezetes az idei rendezvény.

Ezt az összefoglalót írott formában már olvashattátok, most viszont elkészült a videós átirat, alább ezt nézhetitek meg.

Hirdetés

Szerintetek mi volt az idei Computex legmenőbb vagy legizgalmasabb dobása? Nektek mi volt a személyes kedvencetek? Mindenképpen írjátok meg lent, a kommentek között! 

Helyszíni tudósításunk a Computex szervezője, a TAITRA támogatásával valósult meg. A Taiwan Trade Center budapesti kirendeltsége egyike a TAITRA 60 irodájának, amely segíti a magyar és tajvani vállalkozások közös munkáját.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.