Hirdetés

Modder-mennyország



|

A Computexen jó néhány olyan PC-t láttunk, amitől elállt a lélegzetünk. A világító vízhűtőrendszerek uralják a showt, de láttunk robotot is PC-s házba rejtve.

Hirdetés

Hirdetés


Az asztali gépek szupermodulárisak, ami talán a legfontosabb előnyük, ráadásul a házakat, hűtéseket saját ízlésünkhöz is igazíthatjuk. A kevésbé barkácsolós felhasználók vásárolhatnak kész egységcsomagokat világításhoz és hűtéshez, a merészebbek pedig saját maguk is nekieshetnek a ház külső-belső átalakításának. Az Avexir standján rengeteg modellt kiállítottak, melyek közül nekünk a Project X és a Gundam Fighter tetszettek a legjobban. Ugyan magunknak nem szeretnénk, de a Hello Kitty-s mod is nagyon jól sikerült. Nektek melyik tetszik a legjobban? Következő modding részünkben újabb, érdekes megoldásokat mutatunk meg nektek az Asus és más cégek standjáról.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.