Hirdetés

Noodoe Watch: kipróbáltuk az Apple Watch ellenpólusát



|

Elsősorban az egyéniség kifejezéséről szól a Noodoe terméke.

Hirdetés

Az okosórák célja az életünk könnyebbé tétele, az efféle termékeket tervező cégek vért izzadnak a funkcionalitással való feltöltésük érdekében. Készítői szerint a Noodoe Watch okosóra ennek a trendnek a szöges ellentettje: akadnak benne szenzorok, tud értesítéseket küldeni, de inkább kreatívoknak lett tervezve, részben a személyiségük kifejezésére.

Hirdetés


A Computexen általunk is kipróbált termék kijelzőjén testre szabható az idő megjelenítése, a hozzá készített mobilos alkalmazással akár a papírra vetett firkáinkat is beolvashatjuk, kitehetjük a kijelzőjére. Az idő kifejezésére használt számokat vagy szimbólumkat is lecserélhetjük egyedi grafikákra, ahogy jólesik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.