Hirdetés

OCZ HDD/SSD hibrid és Indilinx vezérlő a Computex-en



|

Az OCZ számos újdonsággal készül az idei, Tajpejben megrendezésre kerülő Computex kiállításra.

Hirdetés

Az OCZ számos újdonsággal készül az idei, Tajpejben megrendezésre kerülő Computex 2011 kiállításra. Ilyen például a hosszú ideje várt 6 Gbps-os Indilinx SATA vezérlőegysége és néhány új, különleges adattárolója is, köztük PCI-Express foglalata illeszthetőek, amelyek között HDD/SSD hibrid is akad majd.

 

A legújabb RevoDrive 3 PCIe SSD a felsőkategóriás munkaállomásokat és a játékosokat célozza meg, ahogyan a Z-Drive R4 PCIe meghajtók is, amelyek a 2,7 GB per másodperces adatátviteli sebességet is elérik, és 330 000 I/O-műveletre képesek egy másodperc alatt.

 

Szintén a Computex kiállításon mutatja be az OCZ a HDD/SSD PCIe hibrid meghajtóját, amely később a RevoDrive szériába kerül majd. A hibrid adattároló esetében a gyors NAND Flash memóriát cache-ként alkalmazzák, az adatokat pedig egy szintén gyors merevlemezen tárolják. Gyakorlatilag a megoldás hasonlít az Intel Smart Response Technology nevű találmányára, ehhez azonban nincs szükséges Z68-as alaplapra.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.