Hirdetés

R4-es barebone-ok a Shuttle-től



|

Két új SFF típusú mini-PC-vel frissítette kínálatát a Shuttle.

Hirdetés

Bár az idei Computex-en a Shuttle egyik kiemelt termékcsoportjaként az első tabletjeik szolgáltak, a tőlük megszokott remek mini-PC-kről sem feledkeztek meg. Az SFF típusú barebone-ok az R4-es szériába tartoznak, házuk alumíniumból van, az előlap pedig testreszabható, és rendelkezik USB 3.0-ás csatlakozóval is.

 

Az R4-es sorozatba két modell tartozik. Az SH61R4 egy mini-ITX H61-es alaplappal érkezik, és az Intel Sandy Bridge processzorai közül az LGA1155-ösöket támogatja. Az SA76R4 modell ezzel szemben az AMD AM3+ típusú lapkáknak nyújt támogatást.

 

Mindkét új barebone-t az úgynevezett I.C.E. hűtőrendszerrel látták el. Bár a Shuttle az árukról nem ejtett szót, annyit már tudni, hogy még az idei évben a boltokba kerülnek.

 

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.