Hirdetés

Radeon HD 6970 X2 a PowerColortől



|

A PowerColor az idei Computex-re egy dupla-GPU-s Radeon HD 6970-nel készült.

Hirdetés

A PowerColor feltehetően nem volt teljesen elégedett a Radeon HD 6990 kialakításával és órajeleivel, ezért az idei Computex kiállításra magával vitte új zászlóshajóját, a dupla Cayman GPU-val ellátott Radeon HD 6970 X2-t. Az ötletről már korábban is szivárogtak ki információk, azonban a Computex-en már megtekinthető a valódi videokártya is.

 

A Radeon HD 6970 X2 az átlagnál jobb nyomtatott áramköri lappal rendelkezik, amely egyébként rövidebb a HD 6990 alatt található változatnál. A kártyára egy dual slotos, két légkavaróval felszerelt hűtőegység került. A 3072 stream processzorral felvértezett kártya GPU-inak az órajele 880 MHz, a 2 x 256 bites memóriabusz pedig 4 GB GDDR5-ös VRAM-ot kezel, 5500 MHz-en.

 

Kimenetek tekintetében a vezérlő dual-DVI, HDMI és dual-mini DisplayPort csatlakozókkal áll a felhasználók rendelkezésére. Azt, hogy mikortól, egyelőre nem tudni, ugyanis a PowerColor a kártya piacra kerülésének dátumáról és annak áráról nem adott hírt.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.