Hirdetés

Sci-fi űrhajókat idéző hűtőt villantott a Computexen a Silverstone



|

Az első ránézésre furcsa kialakítású rendszerben nemcsak gyönyörködhetünk, értelme is van.

Hirdetés

A héten megrendezésre kerülő Computexen rengeteg furcsa és innovatív megoldással találkozhatnak a tajvanba látogató újságírók. A PCWorld csapata is kint van, hogy a legfontosabb dolgokról első kézből számoljunk be, igyekszünk minden fontos kütyüt és megoldást közelebbről is szemügyre venni.

A standok tengerében persze könnyű elveszni, főleg, ha olyan eszközök vonzzák az ember tekintetét már távolról, mint amilyen a Silverstone IceMyst all-in-one processzor hűtője.

Hirdetés

Az IceMyst 240 ARGB első ránézésre egy tradicionális AIO cooler, a pumpa kupakja viszont lepattintható. Ide lehet felszerelni a 70 mm-es ventilátorokat, egyszerre akár többet is, amelyekből gyakorlatilag bármilyen konfigurációt felépíthetünk, mint ahogy az a KitGuru videójából is kiderül.

A konstrukciónak csak a képzeletünk, a gépházunk mérete és az alaplap által leadott feszültség szabhat határt. Amellett, hogy egyértelműen a mi gépünk lesz a legfeltűnőbb az éves LAN-partin, azért haszna is van egy ilyen megoldásnak: a ventilátorok lefelé tolják a levegőt, ezzel hűtve az alaplapi VRM áramköröket és az M.2-es SSD-ket.

Helyszíni tudósításunk a Computex szervezője, a TAITRA támogatásával valósult meg. A Taiwan Trade Center budapesti kirendeltsége egyike a TAITRA 60 irodájának, amely segíti a magyar és tajvani vállalkozások közös munkáját.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.