Hirdetés

Sok új Samsung notebook érkezik



|

A Computex és a Haswell jóvoltából számos új noteszgéppel újít a Samsung.

Hirdetés

A következő hónapban kezdetét veszi az idei Computex, ahol várhatóan számos új termék bemutatójára számíthatunk. Természetesen nem lesz hiány a notebookokból sem, ami főként annak köszönhető, hogy végre megérkezik az Intell Haswell sorozata. 

A Digitimes értesülései szerint a Samsung élen jár majd a kategóriában, ugyanis számos friss noteszgép kiadására készül. Ami azt illeti, nem csak a Computexen, hanem az év hátralévő részében is várhatjuk az újabb és újabb dél-koreai laptopokat. A júniusi megjelenések mellett az év második felében is aktív maradna a Samsung. 

A hírek alapján mindenféle kategóriában indul a Samsung, így a fogyasztóknak szánt belépőmodellektől egészen azokig a notebookokig lesz új, amelyek üzleti felhasználásra születtek, a lehető legjobb hardverelemekkel. Számíthatunk még ultrabookokra és játékosoknak szánt gépekre is. A szakértők szerint ilyen ütemben a Samsung akár 17 millió notebookot is eladhat idén. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.