Hirdetés

Teljes letámadás: G.Skill tápok, perifériák és memóriák



|

A G.Skill elsősorban a játékosokra koncentrált a Computexen.

Hirdetés

A G.Skill minden területen próbált kedvezni a játékosoknak az idei Computexen. A show keretében számos Ripjaws szériás gamer perifériát mutattak be: két mechanikus billentyűzet, egér és két 7.1-es headset erősíti mostantól a sorozat kínálatát. 

Hirdetés

 

Mechanikus billentyűzetek

A KM780 RGB és a KM780 MX teljes RGB skálán, illetve vörösben kínál megvilágított és strapabíró gamer billentyűzetet. A Cherry MX Red és Brown kapcsolók 50 millió lenyomást bírnak ki az élettartamuk során, az eszközökhöz pedig 2 méteres USB kábel jár. A beállításokat saját belső memóriában tárolják, így bármilyen gépnél testre szabottan használhatóak, három módban is. Mindegyik módhoz saját világítási minták, makrók, időzítők, késleltetés, ismétlés és egyéb beállítások rendelhetőek. 

 

Az RGB-s változat

 

MX780 RGB gamer egér

A Ripjaws MX780 RGB gamer egér magassága állítható, az oldalsó panelek pedig cserélhetőek annak érdekében, hogy a fogás és a méret is tökéletes legyen. Az Avago lézeres szenzor mellett Omron mikrokapcsolók jellemzik a rágcsálót, amely 1000 Hz-es lekérdezési rátával dolgozik, 8200 dpi-s, és 20 millió kattintást bír ki. 5 egyedi profil tárolható benne, az RGB-s világítás 4 zónában tetszés szerint állítható, ahogyan a 8 gomb is így programozható. A beállítások kezeléséről a perifériák esetében a G.Skill Unified Driver System szoftvercsomag gondoskodik, egyetlen központi helyként. 

 

Állítható a magasság

 

Ripjaws 7.1-es headsetek

Míg a Ripjaws SR910 valódi 7.1-es hangzást garantál, addig a Ripjaws SV710 virtuáliusan oldja meg a feladatot. A fejhallgatók kialakítása zavartalan játékélményt tesz lehetővé, a kommunikáció tisztaságáról pedig a beépített ENC-képes mikrofon gondoskodik a zajmentesítéssel. 

 

Kristálytiszta hangot ígérnek

 

Ripjaws tápegységek

A G.Skill négy új tápot is bemutatott a Computexen, amelyek még az erősebb gamer gépek igényeit is kielégítik. Mindegyik moduláris kialakítást kapott a rendezettebb belső és jobb légáramlás érdekében. 

A Ripjaws PS750G/PS850G típusok 80 Plus Gold minősítést szereztek, 90 százalékos hatásfok mellett. A PS850P/PS1250P modellek ezzel szemben 80 Plus Platinum plecsnit kaptak, 92 százalékos hatásfokkal. Az alacsony terhelési szintek mellett a néma működésről a GEO Thermal Fan Control gondoskodik, míg magasabb igénybevétel esetében egy 140 milliméteres ventilátor oldja meg a feladatot. 

 

Mind moduláris

 

Trident Z DDR4-es memóriák

Sajnos a G.Skill első körben csak annyit közölt az új Trident Z DDR4-es memóriáiról, hogy két- és négycsatornás kiadásban kerülnek a piacra, idén júliusban. Ismerve azonban a TridentX széria garantálta tuninglehetőségeket, az új RAM-ok a vérbeli gamereket is kiszolgálják majd. Az alumínium hűtővel feldobott modulok több színben is kérhetőek lesznek. 

 

Más színben is lesz

 

Ti terveztek mostanában DDR4-es memóriát venni? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.