Hirdetés

Új tápegységek 80Plus Platinum minősítéssel



|

A be quiet! és a Thermaltake is kiemelkedő hatásfokú tápokat mutatott be.

Hirdetés

A 80Plus Gold minősítéssel rendelkező tápegységek már felsőkategóriásnak számítanak, azonban a 80Plus Platinum matricát kiérdemlő modellek ezeket a PSU-kat is lekörözik. Ilyen hatékony modellel van jelen a piacon például a GeIL, a Seasonic vagy a Huntkey. Az idei Computex-en a be quiet! és a Thermaltake is bemutatta sajátját.

 

A be quiet! ProP10 850 wattos teljesítményre képes, hatásfoka eléri a 94 százalékot. Különleges képessége, hogy választható, hogy egy vagy négy 12 voltos ággal működjön. A táp a több-GPU-s konfigurációkat is támogatja. A 150 wattig hang nélkül működő PSU 135 milliméteres légkavarójának csendességéről a Silent Wings Technology gondoskodik.

 

A Thermaltake a Toughpower XT szériát bővítette egy 80Plus Platinum matricát kiérdemlő, 1275 wattos modellel, illetve egy 1375 és egy 1475 wattos 80Plus Gold minősítést szerzett változattal. Mindegyik moduláris, a 140 milliméteres ventilátor a kikapcsolások után pedig további 15-30 másodpercig hűt, a belső alkatrészek hosszabb élettartama érdekében. Az új Toughpower XT-k idén nyáron kerülnek a piacra.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.