Hirdetés

Új verzióval erősít minden idők egyik legjobb gaming headsete



|

Bemutatkozott a térbeli hangzással támadó HyperX Cloud III, és nem egyedül érkezett.

Hirdetés

A Kingston Technology szárnyai alól kinőtt, de 2021 óta a HP-hez tartozó HyperX Gaming a játékosoknak szóló kiegészítők egyik legnépszerűbb gyártója, amely az egérpadoktól a mikrofonokon és a kontrollereken át egészen a monitorokig széles választékkal szolgálja ki a mókázni vágyó gamereket.

A gyártó egyik legnépszerűbb terméke a 2015-ben megjelent HyperX Cloud II headset, amely sok vásárlót meghódított a kiváló hangzásával és a jó ár/érték-arányával, most pedig az utódja próbálja megismételni ezt a bravúrt.

Hirdetés

A tajvani Computex keretében bemutatkozott HyperX Cloud III a mai naptól elérhető, 53 mm-es hangsugárzókkal, 3D-s (spatial audio) hangzással és 10 mm-es, "kristálytiszta" hangot ígérő zajszűrős mikrofonnal. A vezetékes füles fekete vagy fekete-piros kombinációban választható, és minden releváns eszközzel kompatibilis, beleértve a számítógépeket, a PlayStation, Xbox és Nintendo Switch konzolokat, valamint a mobilokat is.

A gyártó szerint a Cloud III áttervezett fülpárnái hosszabb időn át biztosítanak kényelmes viseletet, mint az előző generáción alkalmazott anyagok, a rugalmas csatlakoztathatóságról pedig az USB-C, USB-A és 3,5 mm-es jack formátum támogatása gondoskodik. Az új headsetért a Cloud II korábbi árával megegyező 99 dollárt (kb. 34 ezer forintot) kér a HyperX, viszont az előd is a kínálatban maradt, ám így már csak 69 dollárba kerül.

A Computex alkalmából a cég egy új vezeték nélküli fülest is leleplezett a Cirrus Buds Pro képében. Az alacsony késleltetést garantáló Bluetooth 5.2-es apróság aktív hibrid zajszűréssel és IPX5-ös vízállósággal támad, az üzemideje pedig 35 óra, legfeljebb 40 percet igénylő feltöltéssel. A termék ára 79,99 dollár, a rajtra valamikor a következő hónapban kerül sor.

Helyszíni tudósításunk a Computex szervezője, a TAITRA támogatásával valósult meg. A Taiwan Trade Center budapesti kirendeltsége egyike a TAITRA 60 irodájának, amely segíti a magyar és tajvani vállalkozások közös munkáját.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.