Hirdetés

Újra összeállhat a Microsoft és a HTC



|

A tajvani cég még az idén bemutathatja első Windows Phone 8.1-es okostelefonját.

Hirdetés

Az utóbbi időben a HTC nem jelentkezett új Windows-telefonnal. A jelek szerint vége a mosolyszünetnek; Nick Parker, a Microsoft OEM-divíziójának vezetője a Computexen hintette el, hogy cége újra szorosabbra vonhatja az együttműködést a tajvani gyártóval. „Szívesen szolgálnék új hírekkel – mondta szerdai sajtótájékoztatóján Parker. – De ehelyett inkább csak annyi tmondok, a Microsoft továbbra is remek kapcsolatokat ápol a HTC-vel. Új dolgok vannak érkezőben.”

Hirdetés

Az OEM-üzletág vezetőjének szavait az @eveleaks értesülései is alátámasztani látszanak. A remek füleseiről ismert weboldal nemrég jelentette, hogy a HTC már a harmadik negyedévben piacra dobhatja első Windows Phone 8.1-es oksotelefonját, a W8-at, és hamarosan a BoomSound hangszórók és a Duo-kamerák is megjelenhetnek a windowsos készülékeken.

Parker tájékoztatása szerint a következő hónapokban több kisebb gyártó – köztük a Prestigio, az InFocus és a Yezz – is előrukkol majd a saját Windows Phone 8.1-es mobiljával. A Microsoft azt reméli, hogy új operációs rendszere révén jelentősen növelheti piaci részesedését és alkalmazás-ökoszisztémáját.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.