Hirdetés

Zaj nélküli hűtőventilátor a Noctuától



|

Az aktív zajcsökkentéssel felvértezett prototípus már az idei Computex-en látható lesz.

Hirdetés

Azok számára, akik meglehetősen halk és minőségi PC-ben gondolkodnak, a Noctua neve etalonnak számít. A hűtőkkel foglalkozó gyártó az idei Computex kiállításon egy igen figyelemreméltó légkavarót mutat majd be: aktív zajszűréssel nyomják el az eszköz hangját.

 

A projektben a Noctua partnere a RotoSub. A június 6. és 9. között kiállítandó prototípus az aktív zajszűrés egy továbbfejlesztett változatát használja majd: a RotoSub Active Noise Controlt (R-ANC). Az első olyan hűtő, amelyen kipróbálják az újdonságot, az NF-F12 lesz.

 

Az R-ANC leegyszerűsítve lehetővé teszi a ventilátor számára, hogy egy olyan hangjelzést bocsásson ki, amely semlegesíti a légkavaró hangját pörgés közben. A RotoSub szakemberei szerint még rengeteg munka vár rájuk a tökéletes eredmény érdekében; így az első néma léghűtők valamikor 1-1,5 év múlva érkezhetnek a piacra.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.