Hirdetés

Furcsa és őrült kütyük videón, a Computexen



|

Nem csak hatalmas, mindent vivő bejelentésekről szól a tajpaji kiállítás: a standok között rohangálva egy csomó olyasmit találtunk, amit előtte elképzelni se tudtunk volna. Naná, hogy videóztunk!

Hirdetés

Gondoltátok-e például, hogy égető szüksége van a világnak terepszínű laptopra van szüksége? Ráadásul olyanra, ahol a terepszínű foltok pixelesek? Mindenesetre az MSI megcsinálta, így könnyebben el tudunk rejtőzni - mondjuk az elől, aki a szintén ezen a standon látható World of Tanks mintás gaming laptoppal vadászik a fejünkre.

Hirdetés

Ha pedig valakinek nem lenne elég az ajtóba szerelt, több száz éves technológián alapuló kukucskáló, használhat új, kamerás, digitális változatot, ami... nos,hát pontosan ugyanazt a képminőséget adja, mintha egy kis lyukon néznénk át a másik oldalra. Hiánypótló, nem?

A szivárványszínűre festett billentyűzettől majdnem kisült a szemünk (pedig ez nem RGB-fényes, világítós csoda, szimplán csak ilyen a dizájnja), és az alábbi videóból az is kiderült a Computexről, hogy székes egy ház: jó sok gaming-székes gyártó érkezett bemutatni a különféle extra dizájnnal ellátott, éjszakán át tartó MOBA-csatákat is hátfájás nélkül átsegítő "játékos-tartóit".

Naná, hogy van ezekről videónk, és már készül a következő is, mert van még mit nézni, és van még min elcsodálkozni bőven!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.