Hirdetés

Videón a Computex legszebb lányai



|

Tudjuk, ez egy szigorúan szakmai rendezvény volt, de azért lássuk be, tajvanban még mindig divat dekoratív booth babe-ekkel feldobni a hardvertúltengést. Hát legyen, itt egy válogatás a lányokról.

Hirdetés

10-15 éve virágzott leginkább a booth babe korszak: valószínűleg azt gondolták a számítástechnikai kiállítások szervezői, hogy a komoly, szakmai témák, a sok "vas" és bonyolult eszköz által sugárzott szikár hangulatot jól feldobják a szandokra, a kiállított termékek elé, vagy épp a forgalmasabb csomópontokra irányító szerepben kihelyezett dekoratív hölgyemények.

Hirdetés

Aztán persze, mint ahogy mindent a világon, ezt is sikerült túlhúzni. Egyre többen kezdtek arról beszélni, hogy a kiállítások szakmaisága helyett már mindenki csak a lányokról beszél, a gamer show-k fiatal látogatóit pedig attól féltették, hogy a játékokról könnyen a testfestett, lenge öltözetű tündérkékre terelődik a figyelmük.

Épp ezért az elmúlt években már visszább szorult a booth babe-ek túladagolása, legalábbis a "nyugati" rendezvényeken. Tajpejben viszont még mindig sokan gondolták úgy, hogy a kivillanó bájak jó hatással lehetnek egy-egy kiállító megítélésére - hogy ez így van, vagy sem, mindenki döntse el maga. Mindenesetre mi azért összevágtunk a Computexen felvett videókból a mindenfelé fellelhető lányseregből egy csokorra valót, tisztán információátadási és szociológiai szempontból. Naná. Íme:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.