Hirdetés

5531 MHz-en ketyegett az ADATA memóriája



|

Természetesen folyékony nitrogénnel hűtötték az XPG SPECTRIX D80 RGB DDR4-es modult.

Hirdetés

Az ADATA Technology az utóbbi időben több érdekességgel is igyekezett felhívni magára a figyelmet a memóriapiacon. Ezúttal például egy XPG SPECTRIX D80 RGB DDR4-es memóriamoduljának az órajelét emelte fel egészen 5531 MHz-re. 

Hirdetés

Természetesen a modult a bravúr közben folyékony nitrogénnel hűtötték. A mutatvány az ADATA XPG-s csapatának és az MSI OC-s csapatának köszönhető. Az eredményt a HWBot is megerősítette, az ADATA pedig jó alkalomnak találta kiemelni, hogy megtérülnek a kutatás-fejlesztései, valamint, hogy milyen lenyűgöző teljesítményekre képes az XPG SPECTRIX D80 RGB. 

Ez egyébként a világ első RGB-s, DDR4-es memóriája, amely hibrid hűtési rendszert alkalmaz. A folyadékhűtéses bordát egy alumínium borda egészíti ki, illetve hővezető anyagok a PCB-n. 

Az 5531 MHz-es bravúrt egyébként egy MSI X299 GAMING PRO CARBON AC alaplapon sikerült elérni. A modul ott lesz az idei Computexen is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.