Hirdetés

AMD-s alapokra épít az Acer prémium gamerlaptopja



|

Ryzen 7 2700 processzorral és Radeon RX Vega 56 grafikus vezérlővel is vihető lesz a Predator Helios 500 laptop.

Hirdetés

Az Acer jelenleg is dolgozik a legújabb Predator Helios 500 laptopjain, amelyek bár önmagukban nem jelentenek forradalmi újdonságot, az egyik verzió érdekesnek bizonyul, mégpedig azért, mert szokatlan AMD-s alapokra épít. 

Hirdetés

A prémium gamerlaptop ezen kiadásába ugyanis Ryzen 7 2700 processzort és Radeon RX Vega 56 grafikus vezérlőt tesz a gyártó. Azt persze senki sem tudja még, hogy mennyire lesz energiatakarékos egy ilyen notebook. 

A legfőbb meglepetést természetesen az energiaigényes Radeon RX Vega 56 jelenti. Valószínűleg visszavesznek a teljesítményéből, de konkrétumok és pontos specifikációk egyelőre nincsenek. 

Az Acer új Predator Helios 500 laptopjai természetesen nem csak AMD-s kivitelben lesznek vihetőek. Akad majd egy olyan változat is, amiben Intel Core i9-8950HK processzor és NVIDIA GeForce GTX 1070 videokártya lesz található. 

Az AMD-s megoldás természetesen FreeSync-képes lesz, a másik pedig GSync-képes. Mindegyik modell 144 Hz-es, full HD-s kijelzőt kap. A PC World csapata nemsokára indul a tajpeji Computex 2018 kiállításra, ahol reményeink szerint már meg is tudjuk tapogatni az újdonságokat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.