Hirdetés

Az Antec és a Gigabyte beléptek a memóriapiacra



|

Megérkezett az AntecMemory márka, továbbá itt az AORUS RGB DDR4-es memória.

Hirdetés

Az Antec eddig főként házakkal és tápegységekkel foglalkozott, most azonban teljes vállszélességgel belép a memóriák piacára. Elindult az új AntecMemory márka, új logóval. 

Hirdetés

Ennek keretében itt az első sorozat is, ami az 5-ös széria, és a középkategóriában indul. Később 3-as és 7-es széria is várható, most azonban ezek a DDR4-es modulok az 5-ös szériát erősítik, és fehérben vagy fekete-fehérben lesznek vihetőek, a sarokban persze RGB-s világítással. Egyelőre csak 8 GB-os, egymodulos kitek vannak, 3000 MHz-es órajellel, 16-18-18-36-os időzítésekkel, 1,35 voltos feszültségen. 

Eközben a Gigabyte is terjeszkedik, és így az AORUS márka DDR4-es memóriamodulokkal is jelen lesz a piacon. Az új memóriák szálcsiszolt alumínium hűtőbordát kapnak, AORUS logóval, látványos, agresszív hatású kivágásokkal és persze némi RGB-s díszlettel. A végleges modul valószínűleg sötétebb árnyalatot kap, legalábbis ezt ígéri a Gigabyte a kedvcsinálójában. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.