Hirdetés

Computex 2018: itt az első bejelentkezésünk a helyszínről



|

Megérkeztünk Tajpejbe, ahol a szervezők megmutatták, mire lehet számítani az idei kiállításon. Már ma is lesz érdekes bejelentés, mostantól jövünk az első kézből származó infókkal!

Hirdetés

Az átszállással együtt összesen majdnem egy napot utazik az egyszeri magyar tech-újságíró Tajpejbe, de gyorsan rá lehet jönni, hogy a sok-sok órányi gémberedt ücsörgés, sorban állás és várakozás nagyon is megéri. A Computex ugyanis az az esemény, ahol az adott év második felére vonatkozó összes újdonságot megvillantják a gyártók, és gyakran már így, a nyár legelső napjaiban megnézhetjük, sőt akár ki is próbálhatjuk azokat a laptopokat, PC-ket, kiegészítőket és kütyüket, amik csak októberben vagy még később kerülnek boltokba.

Hirdetés

Az idei rendezvényen az alap fókuszok nem változtak, megint lesz egy tonna hardvergyártó és szoftverfejlesztő, és mindegyikük mutogatja a friss termékeket, de persze lesznek fontos keynote előadások is az iparág vezetőitől. A tavalyi fő csapásirányok (hardver, gaming, IoT) mellett idén külön szekciót terveztek a blockchainnek is, bár egyelőre fogalmunk sincs, mit akarnak bemutatni itt.

Idén igyekszünk úgy körbejárni a kiállítást és az összes különálló bemutatót, hogy minél kevesebbet írjunk, de annál többet videózzunk, és kamera előtt mutogassuk, próbálgassuk az újdonságokat. Persze mindegyik videó köré kerekítünk egy cikket is (mint ezt), de ha vizuális típusok vagytok, akkor vagy a PC World YouTube csatornáján, vagy a Facebook oldalunkon találjátok meg közvetlenül az összes itt készült anyagunkat.

Sőt, terveink szerint bejelentkezünk majd élő videós formában is az érdekesebb helyszínekről, ezt szintén Facebook oldalunkon láthatod. Ma például egy ASUS ROG eseményre vagyunk hivatalosak, ahol a jelek szerint valami nagyon extra gamer tematikájú bejelentésre van kilátás. Épp ezért nagyjából otthoni idő szerint délután fél 2 környékén (plusz-mínusz fél óra) várható tőlünk egy live, lessétek a Facebookunkat árgus szemekkel!

Most pedig jöjjön az első videónk, a 40 fokos hőséget és a 90 százalékos páratartalmat pedig képzeljétek hozzá.

Még több helyszíni Computex 2018 hírért, cikkért és videóért látogass el a COMPUTEX 2018 gyűjtőoldalunkra!

A PC World csapatának tajpeji, helyszíni tudósításait az ASUS támogatja.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.