Hirdetés

Egy óriás, egy hátizsák és egy őrült, meg a többiek



|

A Computex 2018 kiállításon elkezdtük bejárni a nagy kiállítótereket, ahol többek között az Acer és a Zotac standjain álltunk meg, valamint pár olyan helyen, ahol egyszerűen nem tudtunk szó nélkül továbbmenni. Mutatjuk!

Hirdetés

Az Acer szépen felugrott a kettős ügynököket szállító vonatra, ugyanis legfrissebb gépei egyaránt megjelentek inteles és AMD-s verzióban is. A legújabb Ryzen procik ugyanis az óriás Orion gamer PC családban is felbukkannak, de erős gamer laptopot is rendelhetünk Core processzr helyett AMD logóssal.

Hirdetés

Ezután megnéztük a Zotac standját, ahol már tavaly is láttunk ugyan hátizsák kialakítású VR-PC konfigot, de az idei mintha kisebb és kényelmesebb lett volna. Miután megnéztük, kiderült, hogy valóban az, tehát már nem szakad le a hátunk a virtuális világban játszva. A dupla, hot-swap táp érdekes megoldás, de még mindig szükség lesz valakire, aki a hátunk mögött állva kikapja az áramforrást és töltőre teszi, darabonként 45 perces időközökben.

A sorok között bóklászva találtunk neves gyártótól érdekességet, és érdekes gyártótól... nos, legyünk polkorrektek, szóval furcsát. Szóval a címben az óriás, a hátizsák, de még az őrült is egy PC-t jelent. Minden további szószaporítás helyett jöjjön az első showfloor-összefoglaló!

További helyszíni hírekért, beszámolókért és videókért nézzétek meg a COMPUTEX 2018 gyűjtőoldalunkat!

A PC World csapatának tajpeji, helyszíni tudósításait az ASUS támogatja.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.