Hirdetés

Elképesztően látványos laptop lett a Lenovo Yoga Book 2



|

Dupla kijelzőt tartogat a Yoga Book 2, amely lapos, könnyű, okos, a virtuális billentyűzetét pedig mesterséges intelligencia támogatja.

Hirdetés

A pletykáknak megfelelően az idei Computexen valóban bemutatta a Lenovo a Yoga Book utódját. A Yoga Book 2 azonban az érintőkijelző alatt nem egy Wacom grafikus tabletet tartogat. A Yoga Book 2-be egyenesen két képernyő került. A második ott van, ahol egyébként a billentyűzetnek van a helye. 

Hirdetés

Apró érdekesség, hogy az ASUS-nak is van egy ilyen megoldása, azonban a Project Precog egyelőre csak prototípus, koncepció. 

Visszatérve a Yoga Book 2-höz, a Lenovo szerint elképesztően lapos és könnyű lesz a PC, amelynek mindkét képernyője érintésérzékeny. A digitális toll használata jobb lesz, mint valaha, erős Intel CPU-ra számíthatunk (valószínűleg egy új Core Y modellre), illetve mesterséges intelligencia támogatja a virtuális billentyűzetet. 

Gépelés közben fizikai visszajelzést is ad az alsó képernyő, a digitális tollal pedig bármelyik panelre írhatunk. Amikor egyikre sincs szükség, akkor a képet mindkét panelre kiterjeszthetjük, ezzel pedig egy hatalmas, ultraszéles táblagépet kapunk. 

A Lenovo megvillantotta továbbá a harmadik-generációs modellt is, ami majd 2019-ben érkezik. Ott nem választják el zsanérok a két kijelzőt, hanem egy nagy, hajlékony kijelzőt kapunk, amit ketté lehet hajtani. Feltéve, hogy a technológia nem csúszik ismét, hiszen évek óta ígérnek ilyesmit a gyártók. 

Még több Computex 2018-as hírért, cikkért és videóért látogass el a COMPUTEX 2018 gyűjtőoldalunkra!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.