Hirdetés

Gamergépekkel készül a Computexre a Zotac



|

Számos kompakt, asztali gamer PC-t visz magával a kiállításra a Zotac.

Hirdetés

A Zotac a jövő heti Computex kiállításon számos kompakt, asztali gamer PC-t mutat majd meg. Ezek között lesz a januári CES-en villantott, passzív Zotac ZBOX CI660, a ZBOX MA5510 AMD Ryzen 5 processzorral és a legújabb Magnus mini gamer-PC. 

Hirdetés

Bővül továbbá az SFF jellegű MEK széria. Az új MEK Mini fele akkora, mint a tavalyi MEK1, miközben teljesítményben többre képes. A MEK Ultra pedig egy nagyobb, csúcskategóriás gamergép lesz. 

Bár részletes specifikációk egyelőre nincsenek, azt tudjuk, hogy a MEK Minibe nyolcadik-generációs Intel Core CPU kerül, NVIDIA GeForce GTX 1080 grafikával. 32 GB-os Intel Optane-meghajtó is lesz benne, Killer hálózati vezérlővel. 

A MEK Ultra ezzel szemben abszolút csúcshardvereket kínál majd, és a lehető legnagyobb teljesítményt garantálja. Értelemszerűen mindkettő kap RGB-s világítást, amit a SPECTRA eszközzel lehet vezérelni. 

Ott lesz továbbá a Computexen a VR Go 2.0 hátizsák-PC, SPECTRA világítással és nyolcadik-generációs Core CPU-val. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.