Hirdetés

Hatalmas az MSI MEG X399 Creation alaplap



|

Az AMD Threadripper processzoraira épít az MSI új alaplapja, amely a kategóriája egyik legérdekesebb darabja.

Hirdetés

Az idei Computexen sokan vadásznak az Intel Z390-es és az AMD B450-es vagy akár Z490-es lapkakészleteire építő alaplapokra, de azért egy új X399-es megoldás is okozhat nagy meglepetéseket. 

Hirdetés

Az MSI MEG X399 Creation az AMD Ryzen Threadripper processzorokat támogatja, igen megosztó, és a kategóriája egyik legérdekesebb darabja. Az alaplap ráadásul túlmutat az ATX specifikáció határain, és valószínűleg már az E-ATX-et súrolja. 

Az igen látványos, L-alakú hűtőborda egyből észrevéteti magát a jobb alsó sarokban. Az X399-es lapkakészlet hűtése mellett ez felel három M.2-es slot hűvösen tartásáért is. A CPU VRM hűtőbordák szintén a valaha látott legnagyobbak közé sorolandóak. 

Az alaplap 7 darab M.2-es foglalatot kínál, 19-fázisú VRM jellemzi, továbbá 4 darab PCIe 3.0 x16 slot, 4 darab DDR4-es memóriafoglalat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.