Hirdetés

Könnyű az MSI PS42 laptopja, de videokártya is fér bele



|

Az 1,19 kilogrammos laptop 15,9 milliméter vastag, de az üzemideje 10 óra fölé nyúlik.

Hirdetés

Az MSI nevéről alapvetően az alaplapok és a gamergépek jutnak eszünkbe, de a cég mainstream jellegű laptopokat is gyárt. A nem kifejezetten játékra szánt gépek egyike az MSI PS42, amely nagyon lapos és könnyű, és a Computexen mutatkozott be. 

Hirdetés

A PS42 mindössze 1,19 kilogrammot nyom a mérlegen, illetve 15,9 milliméter vastag. Ennek ellenére 14 hüvelykes kijelző fért bele, amelynek a kerete mindössze 5,7 milliméter. Akár nyolcadik-generációs Intel Core i7-es CPU is elfér a PC-ben, opcionálisan NVIDIA GeForce MX150-es grafikus vezérléssel. Az 50 Wh-s akkumulátor akár 10 óránál hosszabb üzemidőt is lehetővé tesz. 

Az alumíniumházas gép kijelzője egyébként 1080p-s IPS-panel. A felső keret annyira vékony, hogy a Dell megoldásához hasonlóan a képernyő alá kellett tenni a webkamerát. Ez nem túl kedvező megoldás, de talán kárpótolja a felhasználókat, hogy akár 16 GB DDR-2400-as memória is elfér a laptopban, M.2-es SSD-vel. A billentyűzet háttérvilágított, vannak sztereó hangszórók, 802.11ac-s WiFi és a Bluetooth 4.1, valamint ujjlenyomat-olvasó az érintőpadban. Akad két USB 3.1-es A-típusú port, két USB-C, HDMI port, microSD-foglalat. Thunderbolt 3 és USB-C-s töltés sajnos nincs. 

Pontos vételárak és megjelenési időpontok egyelőre nincsenek. 

Még több Computex 2018-as hírért, cikkért és videóért látogass el a COMPUTEX 2018 gyűjtőoldalunkra!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.