Hirdetés

Perifériák játékosoknak: új ROG kiegészítők



|

Balteus, Gladius, csodálatosan heroikus latin nevek, amelyek az ASUS gamer márkájának új eszközeit takarják. És még egy bónusz, a gamer büszkeség alapvető kelléke is a videón látható: a kis ROG-logo projektort egy mini Batman is megirigyelné.

Hirdetés

A ROG standon gyorsan megnéztünk pár olyan perifériát, amelyek elbújtak a hatalmas és erős gamer gépek és monitorok árnyékában. Egérpadtól külső merevlemezen át egy gamer-egót növelő mini projektorig láttunk mindenfélét.

Hirdetés

A Balteus például egy egérpad, de nem csak annyit tud, hogy speciálisan kiképezett felületén röccenés nélkül suhannak a gamer egerek. Az egérpadba beépítve ugyanis még egy Qi töltőt is találunk, tehát játék közben elég ráhelyeznünk a telefont, és máris megy bele az éltető energia. Ha már egérpad, akkor jött új gamer egér is Gladius néven: dupla csatornás wireless kapcsolattal továbbítja az adatokat, és érdekes módon nem a mostanában divatos böszme, túlzó dizájnt kapta, egyszerű egérforma, ami könnyen simul a kézbe. Ja, és az AuraSync alap.

Új külső merevlemez is érkezik, az EHD-A1T és A2T értelemszerűen 1 és 2 terabájtos kiépítésben lesz elérhető, és a szálcsiszolt házán ízléses, AuraSync fényeffekt játszik. Ami viszont működése szempontjából még ffontosabb, az az USB 3.1 kapcsolat, a 256-bites titkosítás és az automatikus backup beállítás.

Amin pedig egy kicsit meglepődtünk: a ROG Spotlight egy olyan periféria, ami semmi mást nem csinál, mint AuraSync segítséggel egy apró ROG logót vetít bármilyen felületre. Így aztán mindenkinek büszkén mutogathatjuk, milyen konfiguráción játszunk. Hogy ez vajon mennyire lesz kelendő, képtelenség megítélni, mindenesetre már van ilyen is, tessék hozzászólni.

További helyszíni hírekért, beszámolókért és videókért nézzétek meg a COMPUTEX 2018 gyűjtőoldalunkat!

A PC World csapatának tajpeji, helyszíni tudósításait az ASUS támogatja.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.